tisdag 22 december 2009

Det verkar inte som om jag slutade andas inatt trots allt. Men det är fortfarande ansträngt att andas. Fruktansvärt jobbigt! Men jag ska inte tråka ut er mer ned detaljer om mina andningsproblem. Jag ska försöka hålla dem för mig själv. Dessutom är jag så trött, så trött. Slocknade på soffan en timme förut när jag kom hem från jobbet. Och sen åkte jag till Ö&B med mamma, mormor och styvbror. Nu är jag hemma igen.
Tänkte äta lite soppa som Jonas gjorde igår. Ett nytt recept med kokosmjölk, ingefära och vitlök bland annat. Ska bli spännande att testa. Igår orkade jag inte få i mig något eftersom jag hade det så jobbigt med andningen men idag har aptiten kommit tillbaka lite.

Imorgon har jag en lång arbetsdag som jag ska försöka ta mig igenom. Ska berätta för dem jag jobbar med hur jag mår så att jag kan få ta det lite lugnt. Annars kommer jag aldrig att orka. Det gick relativt bra idag, men då slutade jag 13.00. Imorgon slutar jag 15.30. Well, i värsta fall går jag hem tidigare.

Jag var på affären förut för att köpa frukt och lotter till morfar. Naturligtvis glömde jag lotterna. Så jävla typiskt. Imorgon får det bli en inslagningsdag minsann för jag har inte slagit in en enda julklapp ännu. Börjar liksom bli dags för det.

Jonas är hos sin mami i stan och julbakar med alla sina syskon. Jag orkade tyvärr inte följa med. Ikväll ska det bli sängen tidigt som fan har jag tänkt. Men vi vet ju hur det brukar bli.
Nu: soppa.

0 kommentarer: