fredag 23 juli 2010

Jaha. Nu verkar det inte som att vi kommer iväg till Grebbestad förrän imorgon. Det var ju jävligt roligt. Jag som har fixat och packat och diskat undan och haft mig bara för att det skulle vara så smidigt som möjligt för oss att bara dra typ direkt J kom hem idag. Men nu har han tydligen massa viktiga grejer att göra innan vi kan åka (äta, kolla mail och duscha) så det verkar som om vi blir tvungna att vänta tills imorgon. Och jag vet att vi inte kommer att komma iväg i tid, för J är värsta tidsoptimisten och jävligt långsam på morgonen. Han äter typ frukost i en halvtimme/timme och så lite kaffe på det sen. Skit också.

Känns som att jag stressat med alla förberedelser och ansträngt mig helt i onödan. Jag vill kunna spendera så mycket tid som möjligt därnere och därför vill jag åka redan idag. För att få ut så mkt som möjligt av resan.
Nu är jag sur. Jag är extra känslig nu också när jag ska ha mens, så jag har en förmåga att överreagera. Men jag vill dit nu! :(
(Mensen har förövrigt inte anlänt ännu. Håll tummarna för att den fortsätter att hålla sig borta!)

3 kommentarer:

Malla sa...

Självklart hålls det tummar här! trist att ni inte kom iväg ikväll :(

Marie sa...

Håller också tummarna :-)

Tråkigt att ni inte kom iväg idag. Hoppas ni kommer iväg relativt tidigt i morgon i stället och hoppas ni har vädret med er.
Kram :-)

J sa...

Håller tummarna!!