lördag 20 december 2008

jovisst.
fick dessvärre ringa och säga att jag inte kunde komma igår pga min hemska förkylning.
jävlar, vad tråkigt det kändes! jag är fan aldrig med på nåt kul längre känns det som. är ju sjuk hela jävla tiden.
hade först tänkt att följa med och bara relaxa på bomstad, men efter att knappt ha klarat av arbetsdagen, och ha snorat som en galning och haft feber hela dagen kändes det som en dålig idé. jag var helt SLUT när jag äntligen fick gå hem från jobbet. slocknade i soffan i typ en och en halv timme.

på kvällen låg jag och jonas och kollade på "mamma mia-filmen." det var väl ungefär det min stackars utpumpade kropp orkade med. den var bra.

sov säkert elva timmar inatt och hoppades på att må lite bättre när jag vaknade.
tji fick jag. ingen förändring alls. fick börja dagen med att försöka snyta mig och spruta in massa nässpray, så jag kunde andas.
detta resulterade såklart i att jag fick stanna hemma från tjejkvällen hos sara OCKSÅ! :(
jag är så trött på att vara sjuk nu alltså.
hoppas jag mår lite bättre imorgon när jag ska jobba i tio jävla timmar.

jonas har varit så duktig och bakat bröd idag. värsta nyttiga också.
vi har bestämt oss för att ge bort lite ätbara julklappar i år. vi ska baka saffransskorpor och göra hallon&chokladmarmelad till det. (låter mumisgt!) och så ska vi lägga det i fina glasburkar och göra egna etiketter och ge till vra kära föräldrar.
jag är så sugen på att baka dumlekakor också. dumlepåsen är redan inköpt, men jag har inget bra recept på kakorna. någon som vill dela med sig? :) (mia kanske?)

nä, nu blir det nog en film innan det är läggdags. ska för första gången ever (nästan) försöka lägga mig i någorlunda tid. det är vikigt med skönhetssömn när man är sjuk. man behöver alla krafter man kan få. särskilt om man ska jobba heeela dagen imorgon.

2 kommentarer:

Sara sa...

vi får ha kul för dig med gumman! krya på dig! nästa gång får du bli med :) för det blir en andra gång! hade gött smöla mi! puss å kram

Nathalie sa...

Tråkigt att du missar "allt",men hoppas att du blir piggare nu till julafton! Jag har precis lagt in ett recept på dumlekakor på min blogg,om det är sådana du menar?