måndag 22 december 2008

nu blir jag snart jävligt sur på grums kommun alltså.
läste en av mina bloggvänners senaste inlägg där det stod att hon fått sina antagningsbesked från skolan och att hon kom in på utbildningen som undersköterska. (grattis!) vet dock inte om det är exakt samma utbildning som jag sökt, men jag antar att det inte finns sådär jättemånga olika i karlstad?

jag har inte hört NÅNTING alls angående min ansökan. och om jag skulle börja så börjar jag ju i januari, dessutom är det ju skitmånga röda dagar efter imorgon och sen vips så är det januari. det är TREDJE jävla gången jag söker skitjävlautbildningen också och kommer jag inte in nu så blir jag jävligt sur.
då skriver jag mig hos gaby i stan och söker genom karlstad kommun istället. och kommer jag inte in DÅ, ja då är det jag som skiter i det.
fan också!
blir till att ringa den där VÄRDELÖSA jävla studievägledaren på gymnasieskolan imorgon och hoppas på att hon inte redan skuttat iväg på tidigt jullov.
skit.

well. jonas lyckades väl med skorporna iallafall, de var supergoda! så nu hoppas jag att våra päron ska bli glada över våra ätbara presenter.

nä, jag är lite för sur för det här. ska nog lägga mig snart, jobb imorgon ju, sen hem till jonas far och käka skinksmörgås och fira jul. fullt upp!

2 kommentarer:

Caroline sa...

tullholmen..

Mamma Dee sa...

Hej! Jag ska läsa på dagtid o fick ju svaret igår! Tyckte svaret kom väldigt sent =( Du kanske får ditt svar idag? Man kan ju hoppas! Jag ringde ju o fråga förra veckan o de va tydligen väldigt många sökande!Ha en riktigt God jul! Kram