söndag 14 december 2008

äntligen är den här dagen över! hatar delad tur. och imorse vaknade jag en halvtimme innan klockan ringde. fan vad tråkigt det är.
dessutom har vi en tant som har spytt hela dagen, det kan eventuellt vara vinterkräksjuka. och DET har jag ingen lust att få. personligen tror jag inte att det är det, för nu har hon inte spytt på hela kvällen, men det har ju börjat gå kräksjukan nu så man vet ju aldrig.

var hemma och sov på mina timmar. sov dock skitdåligt och drömde att jonas var otrogen. vaknade med hjärtat i halsgropen och kände mig skitsur och ledsen. jobbigt det där.

imorgon ska jag och jonas till stan och shoppa de sista klapparna.
vi ska både till bergvik och in till stan och ta en runda till willys för att storhandla på vägen hem. värsta heldagen. hoppas jag hittar nåt kul till mig själv (läs: kläder) för jag är ju praktiskt taget färdig med mina inköp och följer mest med för att hjälpa jonas med de sista på hans sida.

nu ska vi lägga oss och kolla på "dexter".
återkommer imorgon med en rapport angående morgondagens inköp.

2 kommentarer:

Nathalie sa...

kul med lite shopping! =) Nej i Mars är det dags,så det är väl ingen evighet kvar =) Men vi tog adlrig reda på kön denna gång,så det blir spännande! =)

Marie sa...

Hoppas ni hittade de sista klapparna då :-)
Och hoppas du slipper kräksjukan *huu*

Jo just nu känns det rätt så okej faktiskt. Men det går ju upp och ner. Får väl se vad som händer när jag väl fått min lägenhet och jag verkligen är själv hela tiden (förutom katten då *ler*).