onsdag 3 december 2008

gissa om jag känner mig ordentligt duktig och effektiv idag som faktiskt har fått någonting gjort INNAN jobbet. det händer typ aldrig.
orkar inte dra igång några större projekt när jag börjar 14.00. kanske för att jag vanligtvis sover till sisådär 10.00-11.00 och inte hinner. (vadå, har man sovmorgon så får man väl passa på?) men idag har jag hunnit med att: diska, duscha, göra mat, sortera tvätt och vika in i garderoben, ringa ett samtal till sjukhuset, prata med min nya handläggare på arbetsförmedlingen OCH slagit in lite julklappar.
helt otroligt! är själv skitförvånad över allt jag gjort. sen fick jag traska iväg mot jobbet för att göra ett pass där. det gick bra det med, och marie-louise och jag checkade dessutom in bönderna på tv.

nu är jag hemma och har precis fått i mig lite mat.
det är så jäkla tomt när inte jonas är hemma. tycker inte om att vara ensam.

snart har jag läst ut min bok också. drar på det så mycket jag kan för jag tror inte att jag har någon oläst som ligger och väntar i bokhyllan.
robert var här och lämnade "mamma mia"-filmen i mitt brevinkast förut såg jag när jag kom hem. tack! blir till att se den i helgen med jonas.
och så ska vi på julbord i häggvik på lördag också, förutsatt att jag inte behöver jobba. än så länge är jag ledig.

1 kommentarer:

Pearldrop sa...

hehe då förstår jag att fredagskvällarna är heliga ;)
Den 13:e dec, en lördag, så är det igen och då är du självklart välkommen :)

Eller om du känner för det, åka med min till molkom på söndag,, vi har iofs inte träffats men jag tror vi skulle ha kul och jag har ju bil och körkort så det är inga problem :) Det är en kompis som håller i det så så jag ska dit som stöd :)