fredag 12 december 2008

har precis tagit mig en varm, lång dusch. det var hur skönt som helst, höll på att frysa ihjäl när jag klev ur den sen.

fick brev från landstinget idag. vad fan, tänkte jag, ännu en räkning? sprättade upp kuvertet och där ligger en tid hos doktor "JIAYING LEE", (hoppas hon/han kan svenska. de brukar tyvärr inte vara så bra på det häruppe på vårdcentralen. en kompis till mig fick ha med sig en TOLK en gång.) måndagen den 9 MARS, (det gäller att vara ute i god tid.) för ÖRONKONTROLL.

vad i helvete? jag har inte beställt nån jävla tid för någon öronkontroll. örat känns ju bra nu.
antar att den där tvåminutersdoktorn inne på gripen beställde en tid åt mig, för han pratade om att jag skulle gå upp till min vårdcentral om några månader och kolla så att det har läkt.
jaja, sa jag och tänkte att det skiter jag nog i.
men nu har jag då fått en tid. och det är väl lika bra att gå dit så den där jiaying (säg det snabbt tre gånger) får kolla läget. (och jag får punga ut med en förmögenhet för att nån doktor ska kolla i örat i en halvminut och konstatera att allt verkar okej.)

verkar som att nästa år också kommer gå i sjukdomens tecken, med massa sjukhusbesök.
hade dock hoppats på att de enda gångerna jag skulle behöva gå dit skulle vara för att träffa min barnmorska och diskutera min graviditet. :)

måste bara tillägga att jag är fett trött på vädret. inte snön nu, utan den gråa jävla skithimlen. kommer faktiskt inte ihåg när jag såg solen senast.

3 kommentarer:

Nathalie sa...

oj,det var lång väntetid! ne vårdcentralen är inte direkt kända för att ha "svensk" pratande läkare! Håller tummarna för att du snart kommer få gå till barnmorskan! =))

MamTezz sa...

Henne tror jag att jag haft.. hon var väl sådär på att förstå...=/

Buzaan sa...

Oj, ja de var o va ute i god tid iaf.. Hej o hå.. Har hört folk som varit hos henne, hon är jätte bra har ja hört, men språket kanske är värre med.. :/