onsdag 10 december 2008

idag har jag varit och firat syster som fyller år! på självaste nobeldagen och allt. när hon var liten trodde hon att nobelfesten hölls till hennes ära. sött va?
well. vi har druckit te och käkat lussekatter. och så har hon fått presenter. dock inte kaffebryggaren som jag köpte till henne för två månader sen, för mamma hade visst också köpt en. såklart flashigare och finare än min. så nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra med detta inslagna paket som var tänkt till henne.

trots att jag hade med kameran för att ta lite bilder av firandet blev det inte som jag tänkt. syster vägrade posa och ställa upp på bild. och kameran blev kvar i hennes ägo, för hon ville ha med den på fredag när hon ska på motörhead. (fick biljetter i present av farsgubben.) hennes kamera blev ju stulen.

efter kalaset åkte jag och mor och slängde massa skräp, tidningar och glasburkar och sånt. sen pantade jag alla tomglas och fick ihop 30,50! skönt att bli av med lite skit. efter det åkte vi till blomsterhandeln och köpte en vit amaryllis till mig. hur fan sköter man såna egentligen?

sedan gick jag till lina och larsa, som precis kommit hem från thailand. det var trevligt. det bjöds på hemmagjord pizza och chokladglögg! (jag vet! skitkonstigt.) det var smaskigt.
efter några timmars umgänge gick jag och jennie hem till mig för att kolla på greys anatomy.

det var väl ungefär det jag har gjort idag. just det! jag har klätt granen också.
satte på min nya takidaskiva skithögt och pyntade som bara helskotta! den blev jättefin, om jag får säga det själv.
bild kommer senare, är ju kameralös som sagt.
nu ligger det 26 st klappar under granen. och vi har inte ens köpt klart allt än! vannsinne är vad det är.

imorgon ska jag till vårdcentralen för provtagning. hatar verkligen att gå dit. det vimlar av pensionärer som är där en halvtimme innan det öppnar för att få en så bra tid som möjligt. jag hatar att vänta.
sen funderade jag på att kanske åka till stan. men jag vet fan inte om jag pallar. kanske åker med jonas in till veckan istället. vi får se.

0 kommentarer: