onsdag 16 december 2009

Hård dag idag. Fullt upp på jobbet. Dessutom inträffade även ett dödsfall. Då blir det genast mer att göra också. Extra saker som inte är inräknat i de dagliga rutinerna. Dagen har varit lång. Utan chans att hinna rasta eller ta igen sig. Jag har så jävla ont i ryggen också idag. Har varit på den fysiskt TUNGA avdelningen idag.
Hade tänkt gå en lite promenix när jag slutatde 15.30, men det var så jävla kallt ute så den korta promenaden från jobbet och hem fick mig på andra tankar. Det fick räcka med frisk luft för min del.

När jag kom hem satt jag och snackade i tellen ett bra tag, först med mami och sen med Annika. När jag sen såg vad klockan var fick jag panik och kände mig superstressad över att jag inte börjat plugga något än. Satte fart och började. Orkade läsa lite och skriva lite i en timme ungefär innan ögonen började gå i kors och jag var tvungen att ta en paus och lägga mig på soffan en stund. Somnade i typ tjugo minuter eller så. Sen kollade jag på Bönderna.

Och nu har jag faktiskt varit så duktig att jag pluggat i ungefär en och en halv timme till. Nu är jag klar med den första delen av uppgiften, nämligen att skriva om pre- och postoperativ vård. Nästa steg är att göra ett patientfall och redogöra för alla steg om hur det går till innan, under och efter en operation. Jag har redan bestänmt mig för vad jag ska skriva om. Sen när det blir får vi väl se. När tid finnes förmodligen. Just nu finnes liksom ingen tid. Jag är helt slut nu.

Imorgon väntar en dag i stan för mig och Jonas. Julklappsshopping. Något som jag defintitivt INTE ser fram emot. Men hellre imorgon än nästa vecka.
Sedan väntar jobb hela helgen, ja, fre, lör, sön, mån faktiskt. Jag lär inte varken hinna eller orka plugga något då.

Snart dags att lägga sig om man ska orka med en dag i stan bland massa stressade julklappsletare.

1 kommentarer:

Therese sa...

Det blev lugg och lite mer uppklippt än innan, men fortfarande långt. Känns en smula ovant då jag inte haft lugg på flera år. Men jag är nöjd och bild kommer :)