lördag 2 april 2011

Jag trodde att jag och min arbetskamrat skulle få en jättelugn helg, eftersom tre patienter skulle ha åkt hem i torsdags. Tji fick jag. Två av dom åkte förvisso hem, den tredje blev skickad till CSK och två nya patienter anlände hastigt och lustigt. Patienten som skickades till CSK återvände redan idag och hemgång blir istället nästa vecka. Så vips så var det fullt igen!

Och som om inte det vore nog så försvann vattnet runt 9.00. Och ni vet ju hur begränsad man blir utan vatten i vanliga fall, tänk er då in i att jobba inom vården. All frukostdisk som inte kan diskas, alla toalettbesök som måste planeras, all saft som inte kan blandas (höhö) osv. Tacka fan för handspriten iallafall. Det har gått åt en del idag. När jag gick hem strax innan 11.00 hade vi börjat få tillbaka vattnet igen, men här hemma hade vi fortfarande inget, trots att jag bara bor 5-10 minuters promenad från jobbet. Irri.

Kvällarna är just nu hemskt tunga på jobbet. Jag kan säga att jag inte ser fram emot etapp 2 och ensamarbete från 15.45 - 21-45 just idag. Men jag kan åtminstone glädja mig åt att detta är min sista delade tur på åtminstone fem månader sen. Yey! När jag byter arbetsplats och schemarad kommer jag istället att gå ut en extra lördag på helgen, men det är det fan värt! Dessutom jobbar vi alltid två på kvällen även om patientklientelet är än värre på den andra avdelningen då de är båda sjuka och dementa och gud vet allt, så är det faktiskt ganska skönt att slippa ha hela ansvaret själv.

Nä, nu ska jag bege mig till jobbet och lösa av min kollega. Förhoppningsvis slutar jag i tid ikväll.

0 kommentarer: