torsdag 7 april 2011

Sitter just nu och väntar på att J ska komma hem från skolan. Vi ska på Matmässa! Ute är det soligt och fint, termometern visar på 14 grader, men det blåser som attan. Jag har inte varit ute på hela dagen, så det ska bli skönt att få komma ut och få lite frisk luft faktiskt.Såhär ser jag ut idag.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Har en fråga som inte hör till det här ämnet..Men googlade och hittade ditt inlägg om prolaktinom. Har du/har du haft det? Hur har det påverkat ditt liv? Har fått den diagnosen men det finns inte så mycket information om det egentligen.../Tina

Milla sa...

Tina:

Ja, jag har det. Det har inte påverkat mitt liv särskilt mycket då jag mått ganska bra med min medicin och så. Däremot har vi försökt få barn i två år nu utan resultat och det kan bero på mitt förhöjda prolaktinvärde. Är du medlem på Familjeliv? Om inte, se till att bli det. Registrera dig så fort du kan! Där finns flera trådar och diskussionsforum som handlar om detta. Vi är fler än man tror och tillsammans blir vi starka i vår sjukdom. Vi fonns där för varandra och tröstar och stöttar och informerar. Kram!

Unknown sa...

Tack för ditt svar!! Ska kika på familjeliv!
Fick bara diffusa svar av min läkare och nu är hon borta den här veckan så jag får inte tag på henne heller...Vet inte vad jag ska ställa in mig på..Är det livshotande? Det är väl den största tanken som snurrar runt.. Kan man leva ett ganska normalt liv me det ändå?
Och åter igen tack för att du svarade...Även om det är hemskt, så känns det ändå skönt att inte vara ensam om det...

Milla sa...

Tina:

Nej, det är inte livshotande. De flesta lever helt normalt bara at man oftast får emdicinera livet ut för att få ner värdena samt för att inte tumören ska växa. Tumörerna är nästan alltid godartade, men just ordet låter ju så hemskt! Om de börjar växa kan man operera, men oftast kan man krympa dom med hjälp av medicinen. Finns en tråd som heter Nya stora prolakintråden, som du kan läsa massor i. Just nu är den inte jätteaktiv men mkt info finns att hitta där! :)