fredag 29 april 2011

Idag fick jag en present av J. Bara sådär utan anledning. En fin bok om hur man inreder ljust och lantligt. Det måste bero på att jag är en så jävla bra sambo! (Eller så tycker han att jag inte har den minsta koll på hur man inreder ett hem?) Jag hoppas på alternativ nummer ett. Tack, älskling.

3 kommentarer:

Marie sa...

Jag gissar på alternativ nummer ett :-)

Anonym sa...

Hej!
Jag heter Madeleine och studerar just nu på högskola. Jag skriver för tillfället på en D-uppsats som kommer att handla om bloggares syn vad som är privat vs. offentligt samt. hur man bloggar och varför. Som underlag för uppsatsen kommer jag att genomföra en enkätstudie och undrar därför om du skulle kunna tänka dig att delta i denna. Enkäten kommer att läggas ut på internet och du svarar anonymt. Den kommer gissningsvis ta mellan 5-15 minuter att fylla i. Själva enkätundersökningen kommer att äga rum första veckan i maj.

Jag vore tacksam om du kunde meddela i ett mail om du kan tänka dig att ställa upp. Även om du inte vill vara med skulle det underlätta om du ville meddela detta.

Vänliga hälsningar
Madeleine
madeleine.lindfors@gmail.com

Essi sa...

Vilka härliga fynd du gjort och den där boken är nog en sådan som skulle även kunna snart befinna sig i min bokhylla! Härligt att jag fick dig förresten att skratta, kunde bara inte låta bli eftersom jag själv skratta så mycket när jag ändå kom ihåg allt!