torsdag 28 april 2011

Tillbaka från Mellerud. Helskinnad. Men pank. Nä, inte pank riktigt men slutsumman hamnade på över tusenlappen, om vi säger så. Köpte inte ett enda klädesplagg(!) bara trosor och strumpor. Istället köpte jag saker till hemmet. En hel del. Visar bilder på sakerna imorgon om ni vill?

Nu är jag skittrött. Det blev inte särskilt många timmars sömn inatt och på jobbet har det gått i ett.
J håller på att laga mat, så det blir käk och sen softa en stund i soffan innan vi tar kvällen. Imorgon är jag ledig och då ska jag tamtadadaaa (fanfar) MÅLA! Inte hela dagen förstås. Bara litegrann. Jättelite. Och så ska jag på zumba. Förövrigt har jag inga vidare planer mer än att njuta av ledigheten.

3 kommentarer:

Du fattas mig sa...

Nä, men du har du ÄRLIGT TALAT gjort något ANNAT än måla de typ...14 senaste veckorna?! Jag hade blivit skvatt galen om jag hade målat så mycket som du! Som tur är har jag gamla möbler, men vill inte måla om dem (stolar från min mammas mormor från 1910-talet bl.a.)

Essi sa...

Måst ju berätta att jag drömt om dig inatt, måst ha varit pga att din blogg var den sista jag hann läsa igår innna sömnen tog över. Men ja, i drömmen bodde du bredvid en stor marknad. Jag var så avundsjuk på dig som hade så mycket härligt nära dig. Vi satt vid köksbordet; du jag och nån tredje tjej. Då vet jag att jag satt och fundera att "ja, de är så här det ser ut på riktigt alltså, känner igen mig i bilderna". Plötsligt hade du värsta "planera bröllop" boken på bordet men den fick vi inte titta i för allt där var heligt och planerat i många herrans år. Vet inte varför du sen börja städa kylskåpet och ja, gurkan tyckte du hade blivit gammal men istället för att slänga den i soporna satt du den i diskmaskinen (jo du hade en där) och förklara att de var ditt bästa hushållstips...allt skulle bli så glasigt och fint av gurkan när man kör maskinen en gång! Hahah snacka om att jag har skrattat hjärtligt när jag vakna i morse. Så jo här är du i mina tankar även på nätterna ;) kram

Marie sa...

Klart vi vill se kort! :-)