onsdag 13 april 2011

Ledig idag.
Planerna för dagen ser ut såhär: Måla, åka till IKEA med mamma och mormor, handla och kramas med J som äntligen kommer hem från Jönköping.

3 kommentarer:

Marie sa...

Hoppas din dag blev som du ville ha den :)

Du fattas mig sa...

I know the feeling. Okej vi säger 31/5e då... eller 29/5 för då tänkte jag åka på charter! Ska försöka hitta en resa nu. Ska ni köra många fler månader med Pregotime? Du kan ju inte göra hur många som helst. Min gyn sade att han inte ville ge mig mer än 2-3 kurer innan han undersökte oss ytterligare (då visade det sig att det var T det var fel på och inte mig). Hur står det till med er där, är allt undersökt? Du skulle kanske testa baby-klister? Jag har ingen aning om det fungerar, men har läst om det i andra bloggar. Kan kanske vara värt att testa... Annars får ni väl försöka gå vidare med IVF/adoption...

Jag vill så gärna säga kläm-checkt nu att: du ska se att vi sitter här med varsina ungar i knät om ett år, men jag vill inte och orkar inte.

Idag är en dag med ångest. Hus-ångest...

kram

Du fattas mig sa...

Åhhh! Jag skrev ett långt meddelande så hängde sig datorn! SKIT!

Jag antar att äggledarna är spolade, du e kollad för endometrios, VUL för att kolla att slemhinnan är tillräckligt tjock m.m. Har du koll på ägglossningen? Vet du om du får det när du inte äter Pregotime?

http://helsehelse.dk/shop/fructus-femina-populaert-6602p.html

Det ska tydligen klistra fast embryot i livmodern...