onsdag 20 april 2011

Ja, det blev ingen bebis denna månad heller. Jag har nästan slutat tro att det kommer bli någon utan hjälp. Faktiskt. Jag är såklart jätteledsen över att stå här och stampa på samma ställe som för två år sedan. Det är oerhört frustrerande. Samtidigt är jag glad över att jag äntligen lyckats få tag på mina resterande kurer av Pergotime. Efter ungefär tre månaders väntetid. Det var inte en dag för tidigt! De var slut hos leverantören, om ni minns. Men nu verkar de vara på intågande igen.

Nu kan jag ändå se framåt och hoppas att Pergon är vad jag behöver för att bli gravid. Första kuren blev minus, trots två jättefina äggblåsor och en kanonägglossning. Nu håller jag tummarna för kur nummer 2 som startar på fredag. Ni håller också tummar va?


Tre försök kvar...

9 kommentarer:

Marie sa...

Klart att tummarna hålls! :-)

Jane sa...

Självklart håller jag tummarna! :) skönt att komma igång igen.

Unknown sa...

Det hoppas vi verkligen. Det är inte meningen att det ska va så här svårt. Jag börjar njuta av tanken att jag faktiskt får en välbehövd paus efter 3 år.

Du fattas mig sa...

Förra meddelandet va från mig. Leker mannens iphone. Är svårare än man kan tro. :)

Malla sa...

givetvis håller jag tummar och tår!

Sophia sa...

Håller tummar och tår! Tänker på dig! :)

Sara sa...

Håller tummarna! Vet precis hur de känns, har tagit 3 kurer nu varav 2 dubbla. Ska snart påbörja min 4e kur. Känns hopplöst men jag får ägglossning i alla fall, har aldrig haft det innan. :) Och det är ju positivt. Kram!

Therese sa...

Tack så mycket för receptet och här hålls både tummar och tår!

Johanna sa...

Jag håller mina tummar & tår! Själv väntar jag in BIM på lördag, ska göra ett test då... får väl se vad som sägs! Jag har haft på känn att något är pågång, men man vågar ju inte tro! Det blir så lätt inbillningar när man så gärna vill..