lördag 23 april 2011

När jag kom hem från jobbet satte jag mig ute på balkongen i solen en liten stund. Började läsa i en ny bok. Det var så härligt därute! Jag verkligen älskarälskarälskar den här tiden som är nu. När allt börjar vakna till liv igen, efter en lång tids vintervila. När björkarna slår ut, och vitsipporna små uti backarna stå och gräset skiftar färg igen från gårbeige till grönt. Fåglarna kvittrar och skogen doftar himmelskt! Underbart är vad det är.

Jag har bestämt mig för att jag ska komma igång och springa minst två gånger i veckan, med start denna vecka. Sagt och gjort, efter att ha våndats och inte alls ha varit särskilt sugen på en löprunda övertalade jag mig själv och släpade mig ut. Tänkte bara springa 2,5 km på grund av bristande intresse, men när jag väl kom igång var det så gött att jag sprang hela 4 km!

Känner mig ganska nöjd med det eftersom det bara är andra gången jag springer i år. Jag sprang i skogen, och det var förbannat skönt. Jag älskar doften av skog. Knappt rädd för läskiga djur var jag ens. Jag bara njöt. (Okej, inte bara. Jag svettades som ett svin och frustade som en tjur, och så fort jag hörde lite prassel i en buske klappade jag händerna eller hostade högt. Men förutom det bara njööööt jag.)

3 kommentarer:

Marie sa...

Ja det är härligt när man kan sitta ute och läsa nu :-)

Gött att du orkade springa så långt, jag kan inte springa en meter en gång jag *s* var ute och gick med syrran förut och jag har svinont i högerbenet nu :-(

Det är ju så mycket folk överallt när det är äggpromenad så det är svårt att se allt och alla :p Sen blir jag lite skygg och får nästan tunnelseende när jag är ute bland så mycket folk.

Malin sa...

Bra gjort!! Önskar jag kunde få tummen ur, måste verkligen ta tag i friskvården nu... Hoppas påsken vart fin!! Kramiz

Viktkamp sa...

Vad duktig du är, imponerad och inspirerad =) keep it up!