söndag 1 maj 2011

Det är inte bara 1:a Maj idag. Det är även den här bloggens 3-årsdag! Jovisst vettni. Jag trodde aldrig att jag skulle blogga så länge, utan trodde nog att jag skulle tröttna ganska fort. Jag hade fel. Många gånger har jag funderat över bloggens vara eller icke vara, men alltid bestämt mig för att hålla igång den liiite till. Och sen lite till. När vet man att det är dags att ge sig egentligen?

Under dessa tre år har ni fått följa med i mitt liv ganska ingående och ibland är jag kanske lite för personlig av mig. Nästan dagligen har jag skrivit minst ett inlägg. Om allt och inget. Jag har gnällt och gnatat över trötthet i samband med kombinationen jobba/plugga på heltid, jag har ingående diskuterat mina sjukdomar, men ibland även bjudit på en och annan rolig anekdot från mitt liv. Jag har skrivit om mat och gett er en hel del recept. Kanske även lite inredningsinspiration? Ni har fått veta mina innersta tankar och känna min längtan efter att få bli mamma och ni har fått följa med på vår resa mot att förhoppningsvis lyckas bli gravida. Från fertilitetsutredning till Pergotime-knaprande. (Där jag är nu) Ja, när jag tänker efter är det inte mycket som ni inte vet om mig vid det här laget.

Min fråga till er trogna läsare är nu: Vad vill Ni att jag ska skriva om? Om ni får välja fritt. Är det något jag ska skriva mer/mindre om, vill ni ha fler bilder, mer text, roligare inlägg, tips på något...? Tell me! Jag ska försöka anpassa mig. För hur det än är, även om jag skriver mycket för min egen skull, så skriver jag också mycket för Er skull.

Hade jag inte haft ca 70-90 unika besökare per dag, besökare som faktiskt bemödar sig om att gå in och läsa vad JAG (med mitt vardagliga tråkliv) skrivit, så hade jag förmodligen inte skrivit så himla mycket och ofta. Jag vill ju att ni ska återvända. Jag vill att ni ska stanna kvar. Så länge bloggen lever. Så hjälp mig nu! Jag vill ha konkreta tips och råd. Vad vill ni läsa om? Jag vill ha massor av kommentarer! (Jag vet att man inte ska klaga, men ni har faktiskt varit usla på att kommentera den senaste tiden.) Hoppas på att bloggen ska hålla sig flytande ett tag till, och det gör den isåfall med er hjälp. Tack på förhand!


7 kommentarer:

Annica sa...

"hemma hos" bilder (inspiration) är alltid kul!

Du fattas mig sa...

Grattis på 3-års dagen! Jag har inte varit på intervjun ännu (ska dit på onsdag). Jag tycker "vardags-tråk" är roligt att läsa. Jag blir impad av ditt målande t.ex.

Marie sa...

Grattis till bloggen :-)

Jag är nöjd med sättet du skriver på och om det du skriver om :-)

Astrid sa...

Jag har följt din blogg ett bra tag nu, men har inte kommenterat förut. Jag vill bara tala om att det är just för att du är så ärlig och skriver just om den "tråkiga vardagen" som gör att jag fastnat för din blogg. Det är en skön blandigning av allt! Jag tycker du är en väldigt vacker person och jag håller alla mina tummar för att du ska få bli mamma!

Malla sa...

grattis grattis :)
jag tycker du har en bra mix av jobb, inredning, mat och shopping - fortsätt så!

Sophia sa...

Hej hej. Grattis till din blogg!
Fastnar vid ditt sätt att skriva, det är alltid roligt att läsa även om det är tråkiga saker du har gjort. Även allt som har med förstöka-få-bebis är intressant att läsa, hoppas för din skull helatiden att det händer snart! :)

Ha den bra dag, kram kram

Anonym sa...

Ja jag har faktiskt funderat många gånger på varför jag läser din blogg. Faktum är att jag blir sååå irriterad på att du ALLTID är så himla trött och negativ, men ändå läser jag!! Märkligt!! Vet inte varför..... Jo kanske för att jag väntar på att du ska skriva: JIPPPIE, äntligen.... :) Jaja... jag låter ju inte heller så värst positiv...!! Fortsätt blogga som du gör (kanske lite mindre gnäll?) och lycka till!!