onsdag 11 maj 2011

Jag skulle aldrig ha pressat mig så hårt och sprungit sådär långt igår precis efter ett annat träningspass. Som jag skrev fick jag väldigt ont i knäna. Det blev värre under kvällen och när jag skulle lägga mig fick jag halta i säng. Oftast brukar det gå över en stund efter jag slutat springa, men nu sprang jag längre än jag någonsin sprungit förut och det tålde inte denna skitkropp.

Jag hade svinont inatt och nu är jag stel som en pinne och har fortfarande ont, om än inte riktigt lika mycket som igår. Vänster höft är däremot inte min bästa vän just nu. Där gör det jävligt ont. Precis samma värk som jag fick när jag och Lina var i Bryssel och gick och gick och gick hela dagarna. Då fick jag också så jäkla ont. Hej, kommande höftledsoperation!

Jag blir så arg på mig själv! Jag ville ju vara i någorlunda form för vårruset idag! Som det känns nu kommer jag dock att få halta mig igenom loppet. Har en såndär knägrej som man kan ha på onda knän, men bara en och det är ju båda knäna jag har ont i. Fan.

1 kommentarer:

Essi sa...

Usch då, jag hoppas på att de snart lättar och du kommer att må bätter. Ta de lugnt vännen, du hinner!