söndag 1 maj 2011

Majoriteten av mina skor är ej lika fina och högklackade som dessa dock.

Jag håller på att rensa lite i klädkammaren. Ja, det går liksom inte att gå in där överhuvudtaget i nuläget då det är belamrat med fan vet vad ändå upp till taket! Fattar inte ett dugg. Var kommer alla grejer från. Okej. Började iallafall hiva ut all skit och sedan försöka organisera lite. Det gick sådär. Räknade mina skor och döm av min förvåning när jag räknade till 45 par! FYRTIOFEM. Det är ganska mycket det. Och hälften av dom använder jag sällan eller aldrig. What a waste. Nu bortsorterades en hel hög som jag ska försöka kränga på Tradera.

Var tvungen att ta en välbehövlig matpaus från organiserandet, men nu har jag inget att skylla på längre. Maten är uppäten och chokladglassen likaså. Lika bra att fortsätta där jag slutade.

4 kommentarer:

Du fattas mig sa...

45 PAR?! Jag hatar skor... tyvärr... de ger mig bara blåsor och jag får ont. Så jag använder ett par skor åt gången tills de går sönder ungefär. Just nu har jag: 3 par jympadojjor (varav 1par GoreTex), 1 par "ballerina", 1 par stövletter, 1 par stövlar och 2 par högklackade (varav 1 par är bröllopsskorna) å höll på att glömma 1 par jobbar tofflor.

Malin sa...

Du är så aktv med bloggandet, jag ska försöka bättra mig jag med.. ett sådant halsand tar jag 160 kr för... Kramiz M

Malla sa...

heeh 45 par, inte illa :D Jag har rätt många jag med...borde rensa..men har svårt för att kasta skor.

Var det förresten du som frågade om modifast? (jag har 2 milla som brukar kommentera men jag orkar inte kolla vem de var :P) iaf så köper jag det på apoteket, har bara sett det där. Det kostar ca 140-150 kr för en frp och det är 8 portioner i.

Anonym sa...

Fy sjutton vad gött det är när sådant är gjort!
Härligt jobbat tjejen!

/Linn