tisdag 17 maj 2011


Nu har vi äntligen bokat boende för semestern i sommar. Det känns toppen!
Första stopp blir Öland - 4 nätter på Strandnära, som är ett Bed & Breakfast där det ekologiska och kravmärkta är i fokus. Kul! Det ligger ett stenkast från Kalmarsund och fem minuters promenad från byn Stora Frö.

Vidare därifrån åker vi mot Varberg. På vägen dit kan det hända att vi stannar till vid något glasbruk i de småländska skogarna. Vi kommer att bo lite utanför stan, då priserna inne i Varberg under högsäsong är hutlösa! Vi kommer närmare bestämt att bo på en hästgård. Det ska bli ljuvligt. Jag hoppas på att få med J på en ridtur också. Höhö. (Han är hästrädd, så vi får se hur det går med det.) Det ligger bara 13 kilometer från Gekås, så jag hoppas på ett stopp där också såklart. Trollgrottans Bed & Breakfast heter stället där vi ska bo och bara namnet får mig att mysa. Två nätter stannar vi på gården innan vi styr kosan mot Göteborg där vi tänkte stanna ett par dagar och sedan eventuellt ett litet stopp i Grebbestad också innan hemfärd.

Det ska bli så otroligt kul att åka iväg! Och det här är min allra första riktiga semester i hela mitt liv. Förr har jag jobbat arslet av mig varenda sommar. Dubbelpass och åtta jobbhelger i sträck var inte ovanligt. Visst har jag haft en vecka här och där ledigt när jag åkt på festivaler och liknande, men då har jag ju förlorat massa pengar på att "vara ledig." Så detta är jag verkligen värd. Lite ledighet med min älskade. Jag ser verkligen fram emot det jättejättemycket!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det där lät riktigt härligt..

Varför åka utomlands när man kan se fina sverige :D

Anonym sa...

Lät helt underbaart!

/Linn