torsdag 12 maj 2011

Denna dag har känts otroligt lång. Det började med att jag sov som en skata inatt. Jag sov nästan ingenting. Vet inte varför, men det var förbannat varmt i sovrummet (snart dags att ta fram fläkten nu) och så hade jag hemskt svårt att komma till ro och somna. När klockan var 00.30 hade jag fortfarande inte somnat - hej ångest! Somnade väl till frampå nattkröken där någon gång, men har sovit oroligt hela natten. Vaknade 04.50, det vill säga en hel timme innan klockan skulle ringa och låg och snurrade som en jojo mellan lakanen. När jag precis lyckades somna om, DÅ ringer klockan. Det var inte särskilt populärt kan jag meddela.

Så jag har gått som i dvala hela dagen på jobbet känns det som. Kom dock på att jag slutade redan klockan 14.00 idag och då kändes det lite bättre. Ja, tills en kollega påminde mig om att vi hade APT idag. Något som jag förträngt helt. Så istället för att gå hem klockan 14.00 fick jag bänka mig i soffan i personalrummet till klockan 16.00 istället. Då var jag så trött att ögonen snurrade runt i skallen på mig. Slumrade till i soffan förut och skulle nog ha kunnat sova ändå tills imorgon, men J väckte mig och jag fick tvinga mig själv att gå upp.

Vi käkade lite mat och sen blev jag som tur var piggare igen. :)
Nu sitter vi här och äter lite vaniljglass med jorgubbsrippel och har det gott. Och snart får man äntligen gå och lägga sig för natten. Finally. Känner mig fortfarande mosig.

0 kommentarer: