torsdag 19 maj 2011

Som ni vet försökte jag förtvivlat att ringa och ändra min tandläkartid igår. Jag möttes av en telefonsvarare om och om igen och kom aldrig fram. Därför bestämde jag mig för att gå dit ändå idag. Jag hade tid 15.10. Jag slutade jobbet 14.00, men kom inte därifrån förrän 14.30. Jag skyndade mig hem och borstade tänderna och sen begav jag mig tillbaka cyklandes i motvind (mitt jobb och Folktandvården håller till i samma lokaler.)

Var där några minuter för tidigt. Så jag tog en Se & Hör och bläddrade förstrött i. Plötsligt blev klockan 15.10. De andra som satt där blev hämtade, men inte jag. Klockan blev kvart över, tjugo över... Ingen kom. Det stod en lapp på dörren att om man väntat mer än 15 minuter skulle man kontakta receptionen. Men det fanns ju INGEN JÄVEL DÄR att kontakta! 15.35 dök det upp två stycken i receptionen så jag gick med bestämda steg dit.

"Ursäkta, jag hade tid här 15.10...?" Personnummer hit och personnummer dit. Knappa in i datorn. "Mhm, mhm. Jaha ja, du har tid den 28 juni", svarade receptionisten. "Nej. Jag har tid IDAG sa jag. Ni skickade en annan tid till mig som jag inte kunde komma på, därför ringde jag direkt och bokade om den när jag fick kallelsen och fick alltså tid idag 15.10 istället." Receptionisten fortsatte humma och sa plötsligt: "Men här står det något! Det står att ******** din tandhygienist försökte få tag på dig den 18/5, men att du inte svarade." "Den 18:e? Men det var ju igår?!" "Ja, det står att hon ringde dig och inte fick något svar så hon lämnade meddelande på din telefonsvarare om byte av tid." "Jaha, men jag jobbade hela dagen igår och min telefonsvarare är inte registrerad så den är svår att lyssna av." "Så står det iallafall", sa hon i receptionen. "Okej, ge mig den nya tiden då", sa jag och sen drog jag snabbare än en avlöning.

Nu sitter jag här och är mer än måttligt irriterad. Får de verkligen göra så? Bara ringa och ändra tiden över en telefonsvarare? Som de inte alls vet om jag verkligen hinner eller kan lyssna av. Dessutom ringde hon DAGEN INNAN mitt planerade besök! Det är väl i senaste laget? Idiot. Tänk om jag hade bott 2 mil härifrån och fått åkt dit i onödan. Nu fick jag ställa in mina dagsplaner för att jag försökte ringa och ändra tid men inte kom fram, och sen har de ändå ändrat den utan min vetskap. Fy fan, alltså.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt. Underbart. Synd bara att avgifterna för sena återbud inte fungerar åt båda hållen liksom:(
//Kram Louise