måndag 2 maj 2011

Rektorn var en snabb jävel. När jag kollade mailen nu imorse hade hon redan svarat. Ett kortfattat mail sammanfattat i ett par meningar: Hej! Teoridelen är förlagd till måndagar varje vecka. LIA perioderna är sammanlagt 12 veckor på heltid eller det dubbla på halvtid.

Okej. Det verkar som att de inte är villiga att rucka på reglerna då, så att man kan läsa större delen hemifrån. Trist när de inte kan vara mer flexibla. Jag kan inte åka till Stockholm en gång i veckan i två års tid för lite teori här och där. LIA:n förstår jag såklart att jag måste göra. Det är det som jag ser fram mest emot! Kul att det var så mycket praktik. Men hur löser man sånt när man jobbar? Tar man tjänstledigt? Jag har inte varit fast anställd så länge, så jag har ingen aning. Äsch. Det är väl ingen idé att drömma vidare ändå, för uppenbarligen passar det mig inte pga avståndet. Skit.

Inatt sov jag riktigt gott. Härligt! Vet inte riktigt vad jag ska ta mig för nu riktigt. Plocka lite kanske. Eventuellt köra en tvättmaskin. Ett kvällspass på jobbet är det som gäller för mig idag, så jag lär inte utföra några underverk här hemma, det är ett som är säkert. Bättre att spara energin till arbetspasset.

1 kommentarer:

Malin sa...

Hej!
Har kommenterat 2 gånger hos dig, först en, med en lång kommentar, sen en andra, lite kortare.. meningen fungerade, så nu hoppas jag på 3:e gången gillt. Självklart gör jag ett smycket till dig, tala bara om vad du vill ha skrivet mm.. Du kan maila mig om du vll malina_35@hotmail.com

Kramiz M