söndag 15 maj 2011

Jag tar mig en välförtjänt paus vid datorn. Det är jobbigt att greja. Ska dock strax fortsätta en sväng till inne i sovrummet. Borren funkade och min gamla spegel kom upp över sängen. Den var guldfärgad från början men jag har målat den. Det ska även upp två tavlor på var sida om spegeln är det tänkt.

Jag har även renbäddat i sängen och bytt duntäcket mot sommartäcket. Och J har varit duktig och dammsugit madrasserna. Jag har precis hängt upp de nytvättade sängkläderna som låg i innan och det doftar ljuvligt av mitt nya sköljmedel! Olivblomma tror jag det var. Jaja, ingen rast och ingen ro, lika bra att fortsätta.


Jag är inte alls överens med den svarta väggen som jag inte gillar överhuvudtaget. Och jag letar desperat efter en ny sängram eftersom denna Malm-säng inte passar in i rummet den heller.

3 kommentarer:

Essi sa...

Seeeg söndag här, blir inga lättare av att läsa hur duktiga ni är, helt sjukt!!! Jösses, kanske vill ni fortsätta här?! :)

Anonym sa...

Jag tycker det var en häftig och snygg tapet:) Kan du inte måla sängramen och sidoborden vita då? Du är ju en fena med penseln:)
//Kram Louise Karlsson

Milla sa...

Louise:

Ja, jag tycker också tapeten är häftig egentligen. Men den passar liksom inte in i resten av lägenheten som går i ljusa färger.

Nää. Jag är för lat för att lägga ner så mkt kraft och energi på något som jag inte riktigt gillar. :P Har tröttnat på själva modellen på sängen. Vill ha något lite mer romantiskt. Tänkte försöka hitta någon gammal sängram på typ blocket som kanske kan få sig en svängom med penseln om det behövs! :) Kram!