måndag 31 oktober 2011

Idag var vi på besök hos barnmorskan igen. Det gick bra! Tror vi fick svar på en del av våra frågor, och resten hoppas jag att MVC-läkaren som jag ska träffa nästa vecka har svar på. Jag har fortfarande lite lågt hb, så jag föreslog att jag skulle höja dosen Niferex något för att se om det blir någon ändring. Så det ska jag göra med början ikväll och ta två tabletter varannan dag och en varannan.
Blodtrycket var 130/65, hjärtljuden låg på 154 och sf-måttet på 27. Allt normalt alltså. Det kändes skönt.

Efter besöket hade vi några ärenden på stan. Bland annat postade vi ett brev, hämtade ut biljetter till en musikal i början av nästa år, fixade sladd till motorvärmaren, köpte lite nytt smink till mig och så var vi på Peugot där en gubbe skulle fota någon pyttemini skada på insidan av motorhuven(?)

J slängde i sig lite lunch när vi kom hem och sen styrde han kosan mot Vänersborg igen. Själv gick jag ut på en skapligt lång höstpromenad med syster och systerson. Det har varit helt fantastiskt väder med 10 plusgrader, krispig höstluft och värmande solstrålar. Sen jag kom hem har jag ätit mat och diskat lite. Håller just nu på att tvätta några maskiner också. Lite hushållssysslor får man försöka orka med. Men jag delar upp det och tar det som återstår imorgon också.

Funderar på att ta mig en tupplur på soffan nu efter att jag hängt första maskinen.

1 kommentarer:

Trivsamma förändringar sa...

Skönt att det gick bra hos barnmorskan! Har du någon känsla av vad det är som döljer sig i din mage? Vi fuskade ju och kollade, jag hade på känn att det var en pojke, men så var det ju inte =)

Hoppas det kommer gå bra hos MVC läkaren nästa vecka också!

Kram Maria