måndag 24 oktober 2011

Jag har gått upp tidigt idag för att hinna äta frukost med J innan han åkte tillbaka till Vänersborg. Nu har jag vinkat av honom och allt känns ensamt och tomt igen. :( Som tur är kommer han hem redan på torsdag kväll igen, eftersom han ska med mig på ett läkarbesök på fredag.

I torsdags fick jag ett papper från lönekontoret som jag lämnat in för FK:s räkning. Det var ifyllt fel och jag har därför inte kunnat skicka in det till Försäkringskassan ännu. Jag ringde ner direkt jag fått det för att påtala detta och möts av en telefonsvarare som säger att personen i fråga inte återkommer förrän på måndag. Idag är det måndag. Jag ringde för en stund sedan och möts av en telefonsvarare som säger att personen i fråga inte återkommer förrän IMORGON. Sånt där kan reta vansinne på mig! Grrr. Allt jag vill är ju bara att få skicka in det där jävla papperet.

Igår var vi i stan halva dagen kändes det som. Sen fick vi besök på kvällen av goda vänner som hade med sig muffinsfika. Helgen har som vanligt gått supersnabbt.
Idag ska jag betala lite räkningar. (Alltid lika roligt.) Och så ska jag jobba. Kväll idag förstås.

0 kommentarer: