onsdag 12 oktober 2011

Vägde mig idag och vågen visade att jag gått upp 8 kg sedan jag plussade. Normal viktuppgång för vecka 26 är cirka 7-10 kg läste jag någonstans. Överkomligt alltså.

Jag har legat i soffan hela kvällen och kollat på tv. Är inte de där bönderna i årets upplaga av Bonde söker fru rätt så tråkiga? Och han Pär-Ola känns som en slibbig snuskfarbror.

Jag har ont i mellangärdet, strax nedanför brösten lite på höger sida. Det liksom värker och moler. Vet att värk i övre delen av magen är ett tecken på havandeskapsförgiftning, men var går gränsen för var magen slutar egentligen? Jag ska ta ett nytt blodtryck på jobbet imorgon och är det svinhögt så ringer jag bm och talar om det. Det känns lite som att alla krämpor kommit på en gång. Från att ha varit helt utan till att ha flera olika. Typiskt.

Nu ska jag kolla på Sanning och Konsekvens innan det är dags för sängen.


Bild från idag. Vecka 25+2.

5 kommentarer:

Tessan sa...

Håller både tummar och tår för att allt ska vara bra!

Marie sa...

Hoppas det är något lindrigare än havandeskapsförgiftning. Organ som knuffas undan kanske?


Håller tummen för dig :)

Anonym sa...

Du har säkert magkatarr. Det har jag till och från hela tiden. Det kan även vara gaser som trycker på uppåt!! (Är i v.28)
/ Linda

K sa...

Fin du är!! <3 Superfin! Känns som jag är skyldig dig ett mail, hm hm. Har jag fel?! Jo, just det: ha ha ha!!!! Jag tycker också den där Pelle (?) eller vad han nu kallas är skitäcklig. Värsta snuskiga killen som spanar in småbrudar, typ. Blääääää!!!!

Anonym sa...

Skönt att de inte va någon fara...

Du e så fin med magen =)<3