onsdag 5 oktober 2011

Yes, idag blev zumban inställd för min och mammas del. Jag tänkte ringa henne redan i förmiddags och säga att jag inte orkade på grund av foglossningen, men då kom jag på att hon sagt att hon skulle ta med träningskläder och stanna efter jobbet istället för att åka hem emellan (det är typ 1,5 mil enkel resa). Så då fick jag dåligt samvete när hon ansträngt sig så. Dessutom tyckte jag att min foglossning kändes liiite bättre, så jag ringde aldrig.

Hon kom hit när jag slutat jobbet. Jag berättade att jag hade funderat på att ringa henne och ställa in eftersom jag hade så ont. Då berättade hon att hon tänkt ringa och ställa in hon också eftersom hon hade skitont i ryggen. Så då blev det bestämt att vi tog en vilodag istället för att låta våra gamla kroppar återhämta sig.

Nu sitter jag här nyduschad i soffan med sminket borttvättat och pyjamas på. Höhö. Jag tänker inte gå ut mer idag. Känns dessutom som att en förkylning är på gång då jag känner mig orkeslös och lite konstig allmänt. Jag har därför bestämt mig för en riktigt tidig kväll ikväll. Igår blev det rätt sent, och jag låg och läste ganska länge också. När jag hade gjort iordning mig för kvällen och tinklat och så la jag mig och läste. Innan jag somnade hade jag hunnit vara uppe på toa och kissa TVÅ gånger till. Ständigt detta kissande! Hade skitont i hela kroppen inatt och hittade ingen bekväm sovställning, vilket gjorde att sömnen inte blev alltför ihållande = trött idag! Jag måste komma ihåg att beställa en gravidkudde. Usch, vad gnälligt det blev nu. Sorry.

Hihi, ibland känns det som att jag har en orm eller något i magen som snirklar omkring och vrider och vänder sig som en akrobat. Det är så häftigt att verkligen känna hur bebisen vänder sig och tumlar omkring därinne.

3 kommentarer:

Zarah sa...

Beställ en kudde! :) jag använder ju min i perioder men den är superskön. Härligt att ta en vilodag, man ska lyssna på kroppen. Själv så masar jag mig iväg på vattengympa om ett par timmar, har nästan sett fram emot den hela dagen ;)
Tar tag i mailet ikväll om jag inte är för slut när jag kommer hem :)

Joh@nn@:s sa...

jo jag vet Milla men jag tar de mycke lugnare nu än vad jag gjort på mycke länge fast de gnager i huvve på mig hela tiden att jag måste träna,städa,leka med barn,jobba helst av allt skulle jag vilja bli en hemma mamma =) skulle älska att vara hemma och kanske bara jobba 2 dagar i veckan gud va underbart men de går ju inte till så....sen måste jag träna är livrädd för att gå upp i vikt och jag är ju ganska svag för godis än =( har dragit ner på dricka och cola dricker jag inte alls.....sen längtar jag tills köket är klart och tvättstugan =) då har vi bara små saker kvar att göra....men de kan vara höst depp också =) detta vädret gör en inte glad och ingen skulle bli mer glad än jag om jag hade körkort...hoppas allt är bra med dig och bebis hoppas värkligen du låter mig komma och hälsa på sen när bebis kommer är sååååå bebis sjuk så jag kan dö =) mysigt värre kram

Malla sa...

haha, skönt då ändå att det vart inställt ;)
JA, bollen har anlänt! TACK :D Vi komemr garanterat att trivas bra ihop!