tisdag 4 oktober 2011

Nähä, inte en jävel som ville presentera sig i inlägget nedan? Det var ju tråkigt. Men jag hoppas som sagt att iallafall några av er som hittat hit kommer tillbaka igen.

Tisdag idag. 4:e Oktober = Kanelbullens dag! Himla festligt om ni frågar mig. Ska eventuellt ta mig en tur till ICA och köpa mig en bulle sen bara för att. Idag kan man äta dom utan dåligt samvete. (Inte för att jag någonsin brukar ha dåligt samvete över att äta sötsaker, men ändå.)

Jag har precis duschat och käkat frulle här. Känner mig trött idag. Och lite snorig. Jag har inga planer innan jobbet alls idag, förutom att laga lunchlåda tills imorgon. Det är sådär kul att göra det 22.15 när man kommit hem från kvällsjobb, därför är det lika bra att få det gjort nu när ork finnes.

Det är strålande väder ute idag! En riktigt fin höstdag. Jag ska njuta ordentligt på väg till affären sen, för det lär väl vara den enda höstluft jag hinner få i mig. Då och på vägen till jobbet förstås.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag får väl avslöja mig då ;) Har läst din blogg dagligen i minst en månad :)
Kul att du skriver lite blandat, hittade den då vi skriver i samma tråd på familjeliv ;)

Milla sa...

Anonym: Haha! Du avslöjade dig ju inte när du är anonym. :P Men tack för infon. Kul att du kikar in iallafall! :)

Sandra sa...

Haha är inte så bra på att kommentera bloggar tror jag ;) sandy87 på familjeliv :)

Frida sa...

Jag missade helt ditt förra inlägg! Men jag har följt din blogg dagligen sen jag såg dig på familjeliv i januaritråden :)

Är en blivande tvåbarnsmamma, bloggar själv också :)
Kram

Emma sa...

Jag har följt din blogg rätt länge och tycker det är roligt att läsa och se alla fina inredningsbilder som du lägger upp =) Gillar ju inredning starkt!! Har lämnat nåt avtryck då och då från mig men jag är dålig på det.. *ler*