söndag 2 oktober 2011

Några traditioner har vi fått nu sedan J flyttade till Vänersborg och bara är hemma på helgerna. Det ena är mysfrukost på söndagar. Iallafall de söndagar som jag inte jobbar förmiddag.
På kvällarna har vi en annan tradition då jag läser högt om kommande graviditetsvecka i två olika böcker. Vi byter ju vecka på måndagar och det är ju kul för J om han vet vad som händer i magen under veckan han är borta och jobbar.

Igår kväll hände äntligen det som vi har gått och väntat på - J fick känna bebisen sparka för första gången. Så nu har han också fått hälsa på och känna det lilla livet som växer inuti mig.

Under frukosten diskuterade vi bebisnamn igen och plockade bort ytterligare några från listan. Vi har gått från 40, till 29 och nu till 18. Ganska bra om jag får säga det själv. Det går framåt iallafall. Nu har vi 9 pojknamn och 9 flicknamn kvar.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken mysig tradition! Gäller ju att ta vara på tiden när man inte är hemma båda två samtidigt! :)
Är så avundsjuk på alla som har namn att välja på, vi vet ju att vi väntar en tjej och på den fronten hade vi problem redan sist.... Så hur det ska gå nu vettetusan. Lillasyster är ju ett passande och lagom IQbefriat namn för oss.. ;)

Zarah sa...

Härligt att J också har fått känna nu! :)
Mail kommer imorrn, är helt slut efter jobb så ska leta upp en säng ganska snart :)