måndag 17 oktober 2011

Jag hade två saker som jag skulle göra idag. Det ena var att ringa och beställa klipptid - check! Det andra var att besöka lönekontoret eftersom jag fått ännu ett papper från FK som ska lämnas in gällande inkomstuppgifter och sånt. Dit ska jag strax bege mig nu.

Barnmorskan ringde igen. Hon sa typ samma sak som hon sa på telefonsvararen i fredags och sa att jag inte behövde komma på besöket på fredag om jag inte själv kände att jag ville. Vi plockade alltså bort den tiden, men jag sa att jag skulle kolla blodtrycket nästa gång jag jobbar. För att hålla lite koll liksom.

Fick brev från min hormondoktor idag. Jag var och tog prover förra veckan och enligt provsvaren hade jag "en tendens till något låg ämnesomsättning, vilket kan påverka chanserna till att bli gravid." Förra året var de proverna utan anmärkning. Nu undrar jag om min doktor har glömt att jag redan ÄR gravid? Eller varför skulle han skriva så? Jaja, jag har ett inplanerat besök hos honom nästa vecka så då lär han bli varse att jag är gravid iallafall. Tråkigt att ämnesomsättningen är låg dock, eftersom jag inte har lust att bli tjockare än vanligt sen efter graviditeten.

Idag är vädret grått och trist och jag har inte lust att göra ett smack. Det ska dock bli lite småplock senare.

Nu: Mot lönekontoret!

0 kommentarer: