torsdag 27 oktober 2011

J är hemma. Vi har käkat god mat och kollat på tv.
Imorgon är det dags för läkarbesök hos min endokrinolog och jag hoppas att det blir ett bra besök. Min läkare har en förmåga att ge ett något stressat intryck. Dessutom är han duktig på att vifta bort min oro och liksom nonchalera den. Besöken brukar ta typ 5-10 minuter totalt.

Men jag har varit i kontakt med min fina vän K som i sin tur varit i kontakt med en vän till henne som även hon fick reda på att hon led av låg ämnesomsättning under sin graviditet. Enligt hennes läkare var informationen på nätet något överdriven och enligt doktorn behövde hon inte vara orolig för sin bebis hälsa. Så nu känner jag mig mycket, mycket lugnare.

Jag måste ändå komma ihåg att fråga om det och även om den där jävla synundersökningen som jag inte varit på ännu. Den gör jag för att kontrollera så inte min tumör växt och trycker på synnerven. Första undersökningen gjordes i slutet på juni, men sen har jag inte fått någon ny tid. Jag blir så trött på att det känns som att man måste vara på och ha koll på allting själv för att saker och ting ska flyta på som det ska.

Jag är trött och ska snart krypa ner i sängen. Tidig uppstigning väntar imorgon eftersom vi ska iväg på något bilrelaterat (som jag inte riktigt har någon koll på vad det är) innan läkarbesöket. Efter läkarbesöket ska jag jobba kväll så det blir en riktigt fullspäckad dag imorgon!

2 kommentarer:

K sa...

Jag önskar jag kunde ge dig kraft att "ställa på" dr J litegrann. Tycker det är för jävligt att han inte kan dig relevant information. Du borde gå hon ngn annan. FNYS. Ställ tusen frågor och kräv svar!!

terese sa...

Hoppas de går bra de gör det säkert kram