söndag 6 april 2014

Om ni bara visste hur stärkande era kommentarer är! Det är guld värt i denna jobbiga tid.

Vi har märkt att M svarar bättre på ipren än Alvedon och förut fick hon en jävla massa Alvedon och det hjälpte inte nämnvärt. Febern gick ner men hon blev liksom inte piggare. Då fick hon en ipren också och då blev hon mycket piggare efter nån timme! Hon till och med åt lite yoghurt! Tänk att man kan bli så lycklig över något så litet egentligen.

Det pendlar väldigt upp och ner med hur hon mår, men idag har hon faktiskt bara sovit en gång. Hon somnade runt 12.30 typ och sov ungefär 1,5 h. Sen somnade hon alldeles själv i sängen här strax innan 21.

Vi pratade med en sköterska lite förut och uttryckte lite frustration över att det inte händer så mkt och att hon inte blir bättre. Hon sa att läkarna sitter i grupp och diskuterar henne eftersom hennes symtom är ganska ovanliga! Jaha!? Är det nu man ska bli ännu mer orolig? Å andra sidan känns det bra att hennes fall engagerar så många och jag hoppas de inte ger sig förrän de hittar orsaken till problemen.

De tog nya infektionsprover idag och de hade höjts från 11 i fredags till 40 idag. Nytt prov ska tas igen imorgon för att se om det fortsätter stiga. Hon är inne på sitt tredje dropp nu men de ska strax stänga av det för natten. Yeiy! Det betyder ju att hon är rätt ok nu ändå. Hon har fått i sig 400 ml vätska oralt idag. Bra jobbat!

Är hoppfull inför morgondagen och håller tummarna för att hon är piggare då!

3 kommentarer:

Linda Griffin sa...

Fy vad jobbigt ni har det! Jag kan inte föreställa mig frustrationen och oron :(
Att läkarna tillsammans diskuterar är jättebra, då tar de Molly och hennes symptom på allvar.

Massor med styrka och kramar till er!

Tessan sa...

Usch, man kan inte ens sätta sig in i hur det måste vara för er, men som förälder förstår man iallafall paniken som måste finnas inombords... Tänker på er!
Kram.

Anonym sa...

Styrkekramar!! Håller tummarna för att hon blir frisk snart!!