onsdag 16 april 2014

Eftermiddagen hemma igår gick jättebra. M tyckte det var kul att komma hem till sina egna saker. Och sen kom en urgullig granne med presenter till Molly! ♡

Hon åt en halv pannkaka till middag innan hon klagade för ont i magen. Kvällsmaten gick också hur bra som helst! Hon åt en halv macka och en halv dl kräm! Sen kom hon och ville smaka på vår soppa som vi åt till kvällsmat. Och två kakor!

Natten var dock inge vidare. Sonden bestämde sig för att krångla och trots två telefonsamtal till 12:an ville den inte samarbeta. M var hysterisk och var vaken i typ 2 h. Sen sov vi ända till 9.10 imorse vilket har gjort att vi är lite efter idag. Än har hon inte fått nån sondnäring idag för hon åt 1 dl kräm och lite smörgås imorse!
BVC med S idag. Hon är fortfarande jättehostig, stackarn.

5 kommentarer:

gäst sa...

Skönt att det verkar gå åt rätt håll med lilla M! Usch va ni får kämpa! Men BVC? Kanske jobbar annorlunda där ni bor, men här får vi absolut inte gå dit med sjuka barn för att inte riskera att smitta andra som är där på andra kontroller.

Milla sa...

Det beror kanske på vad det är för sjukdom. Är det vattkoppor eller magsjuka eller nåt annat jättesmittsamt så vill de nog inte ha dit en. Men är det en förkylning så är det nog rätt lugnt. M som går på dagis går i princip runt med snorig näsa jämt.

gäst sa...

Nej. Här sitter det stora stoppskyltar på dörren till bvc och där står att sjuka barn tex förkylda (och då tror jag inte de syftar på lite snoriga, men du skrev ju att S var jättehostig?!) hänvisas till vårdcentralen. Det är ju framförallt små bebisar på bvc och ni om några vet ju vad en förkylning kan innebära för riktigt små bebisar.

Milla sa...

Då är det olika på olika ställen då. Hos oss sitter inga skyltar.

Anonym sa...

Gullfian er :) nu hoppas vi att det vänder och att alla barnen blir pigga och krya! / Marie