onsdag 23 april 2014

Läkarbesöket idag var positivt i den bemärkelse att M hade gått upp i vikt sen förra veckan, detta trots att hon ätit dåligt. Det kan vi tacka den energitäta sondnäringen för! Förra veckan vägde hon 9100 g och idag vägde hon 9500 g. Så mycket har hon aldrig vägt. Läkaren var jättenöjd med resultatet och sa att en uppgång på 200-300 g hade varit bra det också.

Sonden har hon förstås kvar ett tag till. Magontet kunde han inte svara på vad det var. Vi ska nu besöka barnklinikens dagvård istället i fortsättningen och var där på ett första besök idag. Nytt besök om en vecka igen. Inga nya undersökningar ska göras i nuläget.
Angående S sa han att hon inte borde smitta nu längre men att jag ändå kunde hålla henne ifrån spädisar i några dagar till för att vara på den säkra sidan. 

M har inte mått gott idag och fått flera hysteriska utbrott och ätit dåligt. Middagen hoppade hon över helt. Hoppas på en bättre dag imorgon.

Ett besök till stan är planerat. Måste försöka hitta kläder till flickorna till Signes dop som är om 1,5 vecka! Efter omständigheterna och sjukhusvistelsen har jag inte haft varken tid, ork eller tankar på att fixa allt inför det, vilket såklart medför att det är SKITMYCKET att förbereda nu istället. Men kyrka och präst är bokat, dopklänning har vi, svärmor har lovat att hjälpa till att baka, tårtor är beställda. Nu ska jag försöka hitta någon som vill sjunga, samt välja ut två passande låtar. Och bestämma vilka psalmer vi ska ha. Och kanske försöka handla några dekorationer till dopfikat efteråt. Så lite tid, så mycket att göra. :(

Ös gärna på med tips om ni har några!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, Ring Britta-Kajsa Wallgren och hör om hon kan sjunga, hon sjunger jättefint. Vi hade himlen är oskyldigt blå bland annat på vårt(dock en annan tjej som sjöng) men har hört Kajsa på bröllop:-) Dekorationer, ljusrosa rosor som man kan strö ut bladen av på borden, allt löser sig. Alla vet hur ni har haft det också.

Erika.Å sa...

Läste en sak om ljus avföring att de kan bero på glutenintolerans. Men ni kanske hade kollat upp det? Kanske kan va värt att pröva ändå och se om de hjälper?