måndag 7 april 2014

Mitt barn tynar bort. Jag ser henne sakta tyna bort och försvinna.
Idag har hon inte fått i sig mer än det förut. Lite vatten och mjölk bara. Hon har kissat en blöja sen imorse, den vägde 29 gram. Tänk om hon inte kan kissa själv längre? Håller organen på att lägga av eller?

Jag går sönder. Jag går i tusen bitar och kan bara titta på när min älskling blir sämre och sämre känns det som. Ska kalla in in sköterska och prata lite snart för jag orkar inte med detta. Snälla Molly, ät!!

6 kommentarer:

Jossan sa...

Men lilla molly! Åh tänker på er och hoppas hoppas hoppas hon piggar på sig inom kort. Och att du kan känna dig lugnare. Stor stor kram!!

gäst sa...

Tappra ni! Kämpa på! Håller tummarna för er! Styrkekramar/ Hanna

Anonym sa...

Skickar en stor o varm kram! ♥

Frida sa...

Kramar till er! Fy vilken känsla. Hoppas hon blir frisk snart!!!

Indus sa...

Så vansinnigt maktlös man är som förälder... barnen som är ens allt... man skulle gå genom eld för deras skull!!! Åh, hoppas verkligen det vänder snart!!!! Kram.

Anonym sa...

Läser din blogg varje dag och tänker på er. Vill bara säga att STÅ PÅ ER! I dagens sjukvård får man tjata och tjata för att det ska hända nått. Nästan själv ställa diagnos. Åk inte hem, utan kräv att de gör ALLT de kan för att finna orsaken. Tänker också på det här med tarmdjukdommar? Dags att kräva en specialist om ni inte gjort det? Stor kram Julia