söndag 13 april 2014

Jaha. Nu är det bestämt att hon ska ha sin dygnsdos sondnäring även om hon äter ok. 700 ml ska hon ha vilket innebär sondmat ungefär var fjärde timme. Imorse åt hon lite päronkräm.  Till lunch åt hon ca 10 bebisskedar mat! Men sen tog det tvärstopp och hon sa att hon hade ont i magen. :(

Nåt som stör mig enormt mycket är att sen M blev insatt på mjölkproteinfri kost i tisdags, har hon fått fisk tre gånger. Varav en gång igår till lunch och en gång idag till lunch! Exakt samma maträtt, det enda som var skillnaden var att det igår var ärtor till och idag morötter. Och samma sås har hon fått nu tre dagar i rad! Lite variation måste de väl ha även till allergikerna? Jag har iallafall klagat. Surkärringen i mig vaknar till liv ibland.

Vi har suttit inne och väntat på läkaren hela dagen. 14.20 kom han till sist.
"Vi kör på som tidigare " sa han. Vi började fråga lite saker och han skruvade på sig och man såg att han var oerhört stressad. "Det får ni ta med doktorn imorgon" fick vi till svar. Oerhört jävla nonchalant.
Så det var det vi har suttit och väntat på hela dagen, istället för att få vara ute i solen och tanka d-vitamin och ljus som vi tänkt. Ska fan klaga på det också.
Nu sover både M och S och J har åkt iväg en tur och återkommer ikväll igen.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas att det har gått fortsatt bättre idag och att hon har piggnat till! Tråkigt att dagens "läkarbesök" blev misslyckat, men det blir säkert bra imorgon då den riktiga läkaren kommer. Det börjar väl bli dags att de kommer på vad det är för fel på stackars lilla M!!?? Det kan väl inte vara ok att man helt plötsligt ska behöva sondmatas!? Fy va trist att det alltid ska ta sådan tiiiid med sjukvården i Sverige! :( / Linda