tisdag 15 april 2014

Lilla S är feberfri. Hostar och rosslar men mår ändå hyfsat. Hon hade dock gått ner i vikt sen igår!? Läkaren skrev ut henne idag.

M har fått permission och vi ska få åka hem tills på torsdag. Vi är fortfarande inskrivna på avdelningen men får åka hem på prov för att se hur det går där med maten och sonden och det. Läkaren sa att det är bra om vi försöker komma så nära 1000 ml/dygn men att vi såklart måste se till hur mycket hon ätit också innan vi pumpar i henne massa sondmat. Idag vägde hon 9195 så vikten går åt rätt håll iallafall!

Jag tycker fortfarande det känns olustigt att hon klagar för magen varje gång hon får nån annan mat än i sonden. Efter några skedar tar det stopp. Det största bekymret just nu är ändå att hon inte dricker! Nu får hon ju i sig vätska ändå via sonden men den ska hon ju inte ha förevigt! Undrar hur det blir sen. Även när hon var som sämst så kunde vi åtminstone trösta oss med att hon drack fortfarande och fick i sig 400-440 per dygn via munnen.

Det är med dubbla känslor vi åker hem eftersom jag inte anser att problemet på långa vägar är löst. Men mest skönt är det ändå.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att ni har fått komma hem!
Hoppas att allt har gått bra. / Linda