torsdag 3 april 2014

M är verkligen inte pigg. Hon har inte ätit sen igår 14.30! Bara ca 1 dl ersättning, 1 msk glass och några klunkar "min frukt" och druckit vatten. Hon hostar så hon kräks slem och har gjort det 5-6 ggr. Sen är hon väldigt snorig fortfarande och har även klagat över ont i öronen några gånger. Och för magen förstås. Tror alltihop bottnar i hennes magproblem men att hostan och förkylningen gör det värre eftersom hon inte vill äta NÅNTING eftersom hon spyr när hon hostar. Inte ens glass.

1177 tyckte vi kunde avvakta med att åka in tills imorgon om hon ändå får i sig lite vätska och har kissat. Det ångrar jag nu. Hon är så jävla hängig. Har aldrig sett henne såhär. Vill bara sova eller sitta i knät. Febern har legat strax över 38 men nu ikväll hade hon 39. Hon är helt orkeslös och pratar knappt ens. Har en jävligt dålig feeling. Imorgon åker vi direkt till barnakuten när de öppnar.

Extra jobbigt och stressande är det med en skrikande S också på det. Natten var hemsk. M var dålig och orolig och väckte S osv. Hoppas kommande natt blir bättre. Är så orolig för mitt stora hjärta som inte äter, så jag orkar knappt äta själv heller. Är så nervös för att det är nåt allvarligt. Hon måste ju kunna äta för guds skull!

1 kommentarer:

Marie sa...

Usch då :( förstår att du är orolig.
Kram