onsdag 9 april 2014

M har 38.8 i temp, vill inte äta och bara sover.
Ultraljudet såg ok ut men de såg nåt svart i lungorna, eventuellt vätska. Så vi ska på lungröntgen sen. De ska ta nya infektionsprover och rs-prov.

Jag är så ledsen över att det är såhär. Det blir inte bättre. Hon försvinner. Önskar så att jag kunde göra något för henne. Känner mig så oerhört maktlös.

6 kommentarer:

Indus sa...

Usch... kram på er! Tänker på lilla M och er andra!!!♡♡♡

Unknown sa...

Usch och fy Milla. Jag ryser när jag läser om vad ni går igenom. Skickar all min energi till dig/er! Se till att de fixar dit en kurator. Eller be om den fantastiska sjuhusdiakonissan. Hon hjälper en med att hitta olika sätt att att tänka och på så vis hitta ny energi. Kan vara skönt att tala med någon som är utifrån ibland och som träffat sjuka och anhöriga förut. Jag ser alltid de anhöriga som en del av patienten när jag jobbar och vet att det värdesätts enormt. Kram kram

Anonym sa...

Kram till er! / Linda

Marie sa...

Kramar till er

Jenny sa...

Tänker på er och skickar massa styrkekramar. Som johanna skriver kan det vara bra att prata med någon. Håller tummar och tår för att ni snart är hemma friska och krya.

Kram

Milla sa...

Har funderat i samma banor om att prata med nån. Idag är det dock en "bra" dag och jag har knappt grinat alls. Tycker dock personalen här är lite kall. För de har ju sett mig rödgråten här flera gånger men det är ingen som tagit sig tid att prata/försöka lugna mig om inte jag själv tagit kontakt med dom.
Tack för tipset! Kram