torsdag 27 november 2008

jag la mig tillrätta i soffan under fleecefilten och knäppte lite ointresserat på tv:n. efter några minuter kände jag att jag höll på att somna. ställde alarmet på mobilen på 6.00 (ifall jag mot all förmodan skulle råka sova ändå tills imorgon bitti. kändes typ som att jag skulle det.)
sen somnade jag direkt. fick dessvärre inte sova så länge eftersom robert ringde och väckte mig efter en halvtimme. bra! var måttligt pigg i början av samtalet, då jag nyvaket försökte hänga med vad han pratade om. pratade i över en timme, sen fixade jag lite käk.

kollade på "du är vad du äter" där ett par som skulle gifta sig var med. blödig som jag är satt jag och snyftade högljutt (skyller på hormonerna. ska ha mens snart.) då ringer naturligtvis jonas mitt uppe i gråtandet. han hörde att jag grät och frågade om det var pga bröllop eller barnafödsel. hihi. han känner mig alltför väl.
längtar så tills han kommer hem!

jag orkade faktiskt sortera alla mina jävla papper också innan jag slocknade på soffan. ganska imponerande. skönt att ha det gjort.

ska lägga mig inom en snart framtid, ska ju upp i svinottan imorgon.

1 kommentarer:

Pearldrop sa...

Jag är faktiskt ledig!
Och vi ska ha fest :O
Kom förbi ifall ni känner för det, kan ju alltid fixa en vägbeskrivning ifall det behövs ;)