fredag 21 november 2008

....det var inte ett dugg jävla roligt, hurra....
jaha, då snöar det igen då.
jag la märke till att himlen började bli mörkare och mörkare, fem minuter innan jag slutade mitt arbetspass såg jag de första flingorna komma nedseglande.
satan vad jag svor. innan jag hade fått på mig min tjocka, jävla jacka, skitstora halsduk och mössan, så hade det hunnit bli vitt på backen. jag svor ännu mer.
vinglade ändå hem på cykeln, mycket långsamt. konstigt att jag inte tappade balansen och ramlade pga att jag cyklade så förbannat sakta.

halsen är liiiite, lite bättre idag, så jag ringde aldrig vårdcentralen.
med tanke på att jag är hypokondriker som attan, springer jag däruppe väldigt lite faktiskt. är rädd att de ska hitta nåt annat fel på mig typ; jag är där för att jag jag hostar lite, de säger att jag har kol OCH den största tumören i lungan han någonsin sett. eller att jag åkt på någon hemsk obotlig sjukdom som bara 2 % av jordens befolkning lider av. man vet fan aldrig alltså. bättre att inte veta ibland.

har diskat lite och slagit in några klappar. nu softar jag. längtar tills jonas kommer hem ikväll, har varit ifrån varann alldeles för länge nu.

0 kommentarer: