måndag 24 november 2008

ska ju jobba imorgon, så jag ber till högre makter om att jag ska må lite bättre. gudskelov är det bara en korttur, dvs mellan 8.30 - 13.00. (sovmorgon yeiy!) så även om jag skulle må katastrofalt dåligt så kan jag nog stå ut tror jag.

har inte gjort mycket idag.
dagarna är jävligt långa och jävligt tråkiga när man är sjuk och inte har någon ork att göra något vettigt. dock har jag haft lite kvalitetstid med min jonas, för han ska till skövde imorgon och jobba där hela veckan! eller ja, tills på fredag rättare sagt.
tomt kommer det att bli här hemma. dessutom måste han ta med sig den bärbara datorn, så att han ska kunna plugga, så det blir inga sköna kvällar i sängen med datorn i knäet tyvärr. kan inte heller kolla in några schyssta serier på datorn, med duntäcket uppdraget till hakan. tur att vi har en "vanlig" dator också, så man inte blir helt avskärmad.

mina fötter är som isglassar! brr.

2 kommentarer:

gaby sa...

så kändes mina fötter me igår kväll.. de ju sjukt kallt nu. hur ska man överleva denna vinter om de bara bli kallare å kallare.. :p

gött för dig å va själv lite under veckan. :) ja ska till grums imorn.. har tid hos tandläkaren 14. kan ju ta en promenix efter de om du har lust å inte ska jobba.. ska va kvar i grums för ja ska på ljusparty hos en på jobbet kl 17. hörs imorn. puss på dig!

MamTezz sa...

Men tack för kommentarerna =)
Ja visst är han grym Stewie, like him, adore him=)
Och Johnny depp är de inge fel på!!
:D hehe verkar som vi har samma smak där :D

Jobbigt att vara riktigt sjuk.
Det är konstigt att man så fort glömmer hur det kändes att vara frisk och vice versa.
KRYA PÅ DIG!

Kram Tezz