torsdag 6 november 2008

jonas vill inte övningsköra med mig längre säger han.
detta pga att han köpte en bil när jag var utomlands, och liksom "surprise milla, jag har köpt en bil," när jag kom hem, och sen ville att jag skulle betala hälften av försäkringar och bensin och allt vad det är man betalar. jag vägrade eftersom jag just då tyckte att vi inte hade råd med en bil egentligen. sen började jag övningsköra, dvs, jag körde så fort vi skulle någonstans. det var inte så att jag hade körlektioner inplanerade med jonas, utan jag bara körde om vi ändå skulle nånstans.
jag har fortfarande inte betalat nåt på bilen. men nu tog jonas upp diskussionen igen, och jag tycker det är lite orättvist att jag ska betala för en bil som jag inte har någon nytta av och inte kan använda. och tyvärr så skjutsar inte jonas mig särskilt mycket när jag ska någonstans, så jag har liksom ingen användning av den på det viset heller.
men nu sa han att om jag inte betalar så behöver jag inte åka mer i bilen heller. eller övningsköra med den. ord och inga visor.
så jag har väl inget annat val än att börja betala för den. jag måste ju övningsköra och körskola är så himla dyrt. jag vill ju ha körkort. har funderat på det och allt blir så mycket lättare då, även om man klarar sig utan också. särskilt sen när man skaffar barn är det ju nästan ett måste att ha körkort känns det som.

jonas är och gör bilen vinterfin med vinterdäck och så skulle han byta nåt bränslefilter eller vad det var. och såklart pimpa den med rattmuffen vi köpte förra året.

själv väntar jag på att mor ska hämta upp mig. hann visst inte städa så mycket förut, bara diska och vattna blommorna, får ta resten imorgon.
later!

3 kommentarer:

Nathalie sa...

Hmm.. tycker det låter väldigt orättvist! Jag skulle aldrig vara med och betala föräns man delade lika på bilen sådantfall!! Stå på dig tycker jag! =)

Mia sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Mia sa...

Håller med föregående talare!
Eller så får han bli din privatchaffis! :-)
Det fick minsann stackars Olle va innan jag tog körkort! hehe!
Och jag betalade han nada! :-D
Puss