onsdag 5 november 2008

godkväll.
gissa när jag vaknade idag? ungefär 13.15, och det med anledning av att mamma ringde och väckte mig, annars hade jag säkert sovit ännu längre. helt tokigt.
anyway, jag gick upp och dushade och sen gjorde jag mig redo för att gå till robert och umgås.
robert bjöd på tropical fruit te, vilket var mycket gott.
vi satt och pratade massa strunt och sen efter en stund kände vi att vi var hungriga, så vi åkte och köpte mat och hallonsoda. jag åt pasta, som efter lite extra kryddning var riktigt smarrig.

efter besöket hos robert var det dags att gå till jennie för att kolla på "bonde söker fru". (tur att vi bor precis i husen intill varann alla tre.) där var det huset fullt. förutom figge och jennie var även lollo där med sin hund, robin och lilla nicolas, som behövde barnvakt idag. sen anlände även gaby. trevligt att träffa lite folk igen.

idag fick jag en josefssonskatalog och ett brev där det stod att jag har 40% rabatt på en valfri vara och 30% på resten! det riktigt kliar i fingrarna efter att få beställa. ska nog ta mig en kik under veckan och se om jag hittar nåt kul.
imorgon ska jag till ö&b med mamma och sen in till stan för att möta upp lina.
måste fan till ica och köpa ananas någon dag också, bara 10 kr/kg! finns ju nästan inget godare än färsk ananas. och clementiner ska jag köpa också. har varit sugen på det i flera veckor nu.

har hört på ryktesvägen av flera källor, att folk har problem med att kommentera mina inlägg?
konstigt. är ni googlemedlemmar? bara att registrera sig annars och så ska det funka. vet inte annars vad som kan vara problemet.

mr. obama vann ju valet också, som förutspått.

nu vet ni vad det är dags för mig att göra. that´s right, "vem vet mest" it is, och sen "sjukhuset."
synd som fan att de inte visar barnmorskorna längre.


sitter hos robert och mumsar pasta för glatta livet.

smaskigt va?


1 kommentarer:

Mia sa...

Ja tänkte väl... :-P
Åhå, så ni köpte färdig mat minsann... såg gott ut!
Var är den ifrån?
Trevligt att du träffar lite folk, du får gärna träffa mej nån dag minsann... vi får ta tag i dessa promenixerna tycker Thea! Hehe!
Ledig i helgen?
Puss!