söndag 23 november 2008

jag är jävligt trött på att vara sjuk nu!
känner mig så jävla oengagerad och orkeslös.
har megaont i halsen fortfarande. det gick hål på trumhinnan inatt så nu gör det inte lika ont i örat, även om det fortfarande känns såklart.
känns konstigt att det inte går åt rätt håll, har ju fan varit tokförkyld i en vecka nu.
men förhoppningsvis tar kåvepeninet kål på både örat och halsen.

orkar inte göra nånting hemma, att laga mat är ett vansinnigt stort projekt som inte alls känns lockande. sitter bara i sängen under duntäcket och snorar och läser böcker. har precis läst ut "tillsammans är man mindre ensam" av anna gavalda, och har nu börjat i "höga klackar" av anna maxted.

efter många om och men fick jag igår i mig första dosen kåvepenin, efter att ha bitit sönder dom sex gånger. alltså, istället för att göra som en normal människa och svälja två gånger (ett piller i taget) fick jag svälja tolv gånger! imorse hjälpte jonas mig att krossa pillren istället och blanda i lite vaniljyoghurt med sylt. jag trodde jag skulle spy! fan vad illa det smakade. blir därför till att svälja tolv gånger i fortsättningen också.

de ringde från jobbet förut, helt gulliga och frågade hur det var med mig, och sa att de tänkte på mig. vilka underbara arbetskamrater jag har!

3 kommentarer:

Tessan sa...

Din stackare...

Pearldrop sa...

Usch det är inte alls kul att vara sjuk :(

vad bra att desnise rudberg är en bra författare, blev sugen på att läsa dennu! men har väl 400st kvar i den boken jag läser nu först ;) jag brukade läsa ut en sån på en dag eller två förut, men nu har man inte lika mkt tid eller ork att läsa på samma sätt längre, tyvärr.

Jennie´s Blogg sa...

Förlåt för att jag inte har svarat. Har sök förskole tjänsterna i grums men dom är redan tillsatta. Och sen har jag ju inte utbildningen. Läste att du har ont i öronen inte kul de, börjar få ont jag me i mina öron. Du får ta och krya på dej. Kram