fredag 28 november 2008

tänkte bara varna eventuella bloggläsare att jag kanske inte kommer att ha tillfälle att skriva så mycket framöver. kommer nämligen att ha mobilt bredband istället för adsl, på obestämd tid.
GHAB har nämligen installerat nåt jox i väggen som gör att det blir billigare och snabbare för oss att surfa, så jonas har beställt det, vilket betyder att vi sagt upp det gamla. nu vet ni.

förut hände nåt konstigt. jag låg i soffan med benen i jonas knä och pratade och myste (dr phil stod på i bakgrunden.) plötsligt bara somnade jag! när jag vaknade hade det gått nästan en kvart! bara sådär. skitläskigt var det. var så jävla trött. är fortfarande snusktrött.

det är så skönt att jonas är tillbaka vid min sida. har ätit god mat och kollat på idol.
nu är vi skittrötta och ska snart sussa. ska bara kolla in fredagsfinalen på "vem vet mest" först. :)

imorgon ska jag luncha med gabbi. det blir trevligt. har fan inte träffat en kotte de senaste två veckorna förutom jonas och mina arbetskamrater. man orkar inte direkt träffa folk när man är sjuk.
känner mig bättre än förra veckan men tyvärr har krafterna inte kommit tillbaka helt och med tanke på att jag jobbat varenda jäkla dag denna veckan så lär de inte komma heller. blir nog sängen tidigt imorgon kväll, så jag orkar jobba delad tur på söndag.

1 kommentarer:

Sara sa...

ullared nästa baby!