söndag 9 november 2008

då var denna farsdagssöndagen snart slut. har varit och firat lilla pappa hela eftermiddagen.
han fick trisslotter och ett litet kort av mig och systeryster.
pappa bjöd på chokladwienerbröd och kaffe (och pommac till mig som inte dricker kaffe.) det var fantastiskt gott. tror faktiskt aldrig jag har testat chokladwienisar förut. konstigt, eftersom jag älskar choklad och älskar wienerbröd. kombinationen kan liksom inte gå fel.

efter firandet och fikat satt vi och pratade, och på nåt vänster kom vi in på pengar.
då visade pappa den stora burken med mynt (eller rättare sagt, mynt bestående av endast enkronor.) som han sparat under det gångna året. den var inte liten den! jag och syrran bestämde oss för att ge oss på den tidskrävande uppgiften att räkna dem. i burken låg 1181 enkronor. inte dåligt!

sen följde jag med marie hem en sväng och vi satt och snackade i hennes soffa och jag drog mig för att cykla hem, eftersom det olägligt nog börjat regna. tyvärr kunde jag inte dra ut på det i det oändliga och tillslut var jag ju tvungen. fick låna en mössa som tur var, och när jag kom ut så duggade det bara lite.
den kommande veckan måste jag söka några jobb, för det tycker arbetsförmedlingen.
sen ska jag eventuellt in till stan på tisdag, annars inga direkta planer.

jag dricker pommac, medan papi sätter på nytt kaffe i bakgrunden.

inte en enda vinst, trots fyra trisslotter.


här räknas det pengar för glatta livet.


wow, så mycket stålars! vi funderade ett tag på att hälla allt i badkaret och riktigt vältra oss i rikedom, men tog vårt förnuft till fånga.

0 kommentarer: