lördag 22 november 2008

och varför är milla hemma och inte på fest hos gaby, undrar ni säkert nu?
jo, det ska jag tala om.

pratade med marie i telefon, kände att det gjorde lite ont i ena örat, gick och dushade, letade fram kläder i garderoben som jag skulle ha ikväll, strök min tunika som jag skulle ha på mig, fick som ett lock i ena örat, började sminka mig lite smått... plötsligt känns det som att trumhinnan sprängs! jävlar i helvete vad ont jag fick. kan inte minnas att jag någonsin haft så fruktansvärt ont i örat förut. ever.
det strålade liksom från örat ut i hela ansiktet. jag grät som ett barn av smärta. låg i fosterställning i soffan och grinade i en och en halv timme, med myrkrypningar i hela kroppen.

jonas fick lov att ringa sjukvårdsrådgivningen, för jag trodde huvdet och örat skulle sprängas på mig. ändå hade jag tagit värktabletter, nässpray, försökt tryckutjämna och få bort locket. ingenting hjälpte. de på sjukvårdsrådgivningen tyckte vi skulle åka in till gripens vårdcentral, så vi fick en akuttid 19.15. dessvärre hade vi ingen bil hemma, men som tur var skulle ju lina och jennie på festen, så vi kunde åka med in till stan.

gissa om jag tyckte det var jobbigt när de satt där på festhumör och uppklädda och fina , på väg till vår bästa kompis 25-årsfest, när jag satt med röd näsa och grät av smärta mot jonas axel.
skulle nästan ha gjort vadsomhelst för att få varit med. är så ledsen att jag missar det. förlåt, gaby! :(

anyway, farbror doktorn tittade mig i örat och konstaterade genast att det var ÖRONINFLAMMATION. halsen var svullen sa han, men det verkade inte vara någon fluss. alltid något att glädja sig åt.
fick kåvepenin som jag ska äta nu.

smärtan har avtagit lite. dock mår jag lite dåligt för att jag var tvungen att ringa jobbet, stortjutandes, och säga att jag inte kan komma imorgon. byebye pengar.
och mycket dåligt för att jag missar festen. en liten stund hade jag så gärna velat komma. byebye allt roligt.
lagen om alltings jävlighet.

well. får iaf vara hemma och se på film och ha myskväll med jonas. trevligt det också ju. han tar hand om mig som om jag vore av glas. älskarälskarälskar.

hoppas jag kan sova ordentligt inatt och att jag slipper ha ont. tips på hur man kan underlätta smärtan vore guld.

/skitledsen sjukling.

1 kommentarer:

Pearldrop sa...

Usch kåvepenin är jag uppväxt på :(
Hade 8 öroninflammationer mitt första levnadsår... inte kul.. så hörseln är ju som den är..

är du också ett sk hals o öron ' barn'?