fredag 25 juni 2010

Jag mår inte sådär väldigt bra just nu. Jag är inne i en dålig period. Mycket på grund av det där efterlängtade barnet som aldrig kommer. Jag tror inte folk förstår hur det känns varje månad när den där förbannade mensen kommer. Inte om man inte varit i samma situation själv. Det är som om själva livet rinner ur mig en smula för varje gång.

Och så känner jag mig så oduglig. Som aldrig lyckas bli gravid. Något som kvinnor i alla tider lyckats med. Något som många ser som en självklarhet. Tar för givet. Att det bara händer den dagen man känner att man är redo för ett barn.
Och nu sitter jag här ensam på midsommarafton och tänker alldeles för mycket och ältar alldeles för mycket och gråter alldeles för mycket, när jag egentligen borde ligga till sängs och sova rofyllt vid det här laget eftersom jag ska upp och jobba imorgon bitti.

Morgondagen kanske blir en bättre dag. Vi kan ju alltid hoppas på det. Då är iallafall Jonas hemma från midsommarfirandet hos sina föräldrar och kan trösta mig om jag behöver det.
Nu ska jag dricka upp den sista skvätten vin som jag drack till maten förut och sen krypa ner i sängen och försöka somna.

5 kommentarer:

Malla sa...

:(
som du säger, jag kan inte säga att jag förstår för jag har inte varit i situationen!
jag kan bara hålla tummarna att den där mensen försvinner - snarast.
Du behöver inte svara på det här om du inte vill, men har ni försökt länge?

Anonym sa...

Om man försökt i över ett år så kan man få hjälp :). Hör av dig till närmaste gyn mottagning.

Titti sa...

Jag kan bara säga att jag håller tummarna för att mensen försvinner!!! Och som du skriver kan vi som inte varit i er situation sätta oss in i hur det känns =( Hoppas att allt löser sig och att ni får hjälp . Det är ni värda!!!
Kram Titti

Marie sa...

Det måste tära på er bägge det här :-( Hoppas som de andra att det ordnar upp sig snarast för er.
Kramar.

Mia sa...

Detta låter inte bra gumman, ring om du vill prata!
Puss!
Mia